Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ




ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ

·       Το ότι όσοι προσπαθούνε να στήσουν το “νέο” σύλλογο αμιγώς νοσοκομειακών γιατρών με μόνο στόχο τη διάσπαση της ενότητας των γιατρών του ΕΣΥ και την δράση της ΕΓΕΣΥΚ το ξέρουμε.

·       Το ότι οι πρωτεργάτες αποτελούν το διευθυντικό κατεστημένο του νοσοκομείου Κέρκυρας το οποίο ταυτίζεται με τις διοικήσεις της τελευταίας 7ετίας και είναι συνυπεύθυνο εδώ και πολλά χρόνια για τη σημερινή κατάσταση του νοσοκομείου επίσης το ξέρουμε.

·       Το ότι οι πρωτεργάτες αποτελούν κομμάτι του κομματικού συστήματος εξουσίας που κατάστρεψε το ΕΣΥ επίσης είναι γνωστό.

·       Το ότι οι πρωτεργάτες είναι οι ίδιοι που το 1997 προσπάθησαν ξανά να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους με τη δημιουργία παραρτήματος του συλλόγου διευθυντών επίσης το γνωρίζαμε.

Όμως δε φανταζόμασταν ότι ούτε για να δημιουργήσουν το σύλλογο τους και να μαζέψουν τις απαραίτητες υπογραφές, θα είχαν τη στήριξη του επίσημου συστήματος του νοσοκομείου… Εθεάθη λοιπόν σήμερα διοικητική υπάλληλος - γραμματέας του επιστημονικού συμβουλίου να τρέχει στους ορόφους για να μαζέψει τις απαραίτητες υπογραφές..

Οι άνθρωποι αυτοί δε κρατάνε ούτε τα προσχήματα στο στήσιμο του συλλόγου τους.
Μπορεί να φανταστεί κανείς πλέον πολύ καλά πως σκέφτονται να αντιπαλέψουν στο μέλλον το κατεστημένο του νοσοκομείου, και να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο (όπως οι ίδιοι επικαλούνται).


Ας το πάρουν χαμπάρι και όσοι συνάδερφοι αρχικά ξεγελάστηκαν.

Οι πρωτεργάτες του νέου συλλόγου μόνο τα συμφέροντα τους προσπαθούν να υπερασπιστούν, τα οποία η ΕΓΕΣΥΚ έθιξε τον τελευταίο χρόνο με τη δράση της και τίποτα άλλο.

Το ΔΣ της ΕΓΕΣΥΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.